Stekt squash med spinat og blåmuggost

Herlig salat med en kombinasjon spinat, ruccula, squash og blåmuggost!
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 grønn squash
  • 2 båt hvitløk
  • 1 dl grovhakket frisk spinat
  • 0,25 bunt ruccula
  • 1 ss hakket vårløk
  • 10 g smuldret blåmuggost
  • nykvernet pepper
  • 0,5 ss god olivenolje
  • 0,5 ss god eddik, 7 %

Fremgangsmåte

Skjær squashen i passe tykke skiver.  Gni den inn med hvitløk. Stek skivene raskt på begge sider i litt olje. Legg på spinaten, litt ruccula og hakket vårløk. Smuldre over blåmuggost.  Drypp olje og eddik over salaten, og server.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook