Tortillapizza med skinke, mozzarella og pesto

Her er en enkel oppskrift på pizza som ikke tar mer enn 15 minutter å lage.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 hvetetortilla
  • 2 dl pesto (se oppskrift under)
  • 12 skive spekeskinke
  • 1 mozzarella i skiver
  • 150 g ruccula
  • 2 ss ristede pinjekjerner

Pesto

  • 50 g pinjekjerner
  • 1 potte frisk basilikum
  • 1 båt hvitløk
  • 50 g grovrevet parmesan
  • 1 dl olivenolje (prøv deg frem)
  • smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

Lag pestoen først: Bland alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til alt er knust. Spe med olje til en passe tykk pesto.

Legg tortillalefsene på et ovnsbrett. Fordel pesto, skinke og mozzarellaost utover lefsene.

Stek lefsene i ovn på 225°C i ca. 10 minutter.

Pynt pizzaene med ruccula og pinjekjerner før servering.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook