Ingredienser
Tray bake fajitas
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Rask og deilig fajitas med en enkel hjemmelaget salsa.
Fremgangsmåte
Lag fajitas:
- Forvarm ovnen til 220 grader over- og undervarme
- Kutt løk, rødløk og paprika i lange skiver.
- Kutt kyllingen i mindre biter.
- Ha løk, rødløk, paprika og kylling på et stekebrett. Dryss over tacokrydder og litt olje. Bland godt.
- Sett i ovnen til grønnsakene og kyllingen blir gylne (ca. 20 minutter)
Lag salsa:
- Stek ananasringer i en stekepanne med litt olje til de blir gylne på begge sider.
- Stavmiks ananasen med cherrytomater og hvitløk til en jevn salsa. Rør inn hakket koriander til slutt.
Gjør klar til servering:
- Kutt agurk og crispisalat.
- Del en kyllingbit i to for å se om den er gjennomstekt. Hvis den trenger noen minutter til i ovnen så kan du sette løken og paprikaen til side for å unngå at de svir seg.
- Servér kyllingen og bakte grønnsaker i tortilalefser toppet med agurk, salat og hjemmelagde salsaen. Gjerne med rømme hvis du ønsker det.