Fajitas og enkel salsa

Ingredienser

Tray bake fajitas

20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Rask og deilig fajitas med en enkel hjemmelaget salsa.

Fremgangsmåte

Lag fajitas:

  1. Forvarm ovnen til 220 grader over- og undervarme
  2. Kutt løk, rødløk og paprika i lange skiver.
  3. Kutt kyllingen i mindre biter.
  4. Ha løk, rødløk, paprika og kylling på et stekebrett. Dryss over tacokrydder og litt olje. Bland godt.
  5. Sett i ovnen til grønnsakene og kyllingen blir gylne (ca. 20 minutter)

Lag salsa: 

  1. Stek ananasringer i en stekepanne med litt olje til de blir gylne på begge sider.
  2. Stavmiks ananasen med cherrytomater og hvitløk til en jevn salsa. Rør inn hakket koriander til slutt.

Gjør klar til servering:

  1. Kutt agurk og crispisalat. 
  2. Del en kyllingbit i to for å se om den er gjennomstekt. Hvis den trenger noen minutter til i ovnen så kan du sette løken og paprikaen til side for å unngå at de svir seg.
  3. Servér kyllingen og bakte grønnsaker i tortilalefser toppet med agurk, salat og hjemmelagde salsaen. Gjerne med rømme hvis du ønsker det.

Hvor godt likte du oppskriften?