Tunfisksalat med grønnsaker

Ha denne nydelige påleggsalaten på en grov brødblings til lunsj. Nam!
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 egg
  • 1 boks hermetisk tunfisk i olje
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 rød paprika
  • 3 vårløk
  • saften av 0,5 sitron
  • 2 ss lettmajones

Fremgangsmåte

  1. Hardkok eggene, avkjøl, skrell dem og hakk dem i mindre biter.
  2. La tunfisken renne av seg oljen.
  3. Rens og finhakk grønnsakene.
  4. Bland alle ingrediensene i majonesen og vend det forsiktig sammen.
  5. Smak til med nykvernet pepper.
  6. Dekk salaten godt til med plast og oppbevar den i kjøleskapet til den skal serveres.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook