Hopp til innhold

Søk

3002 søkeresultater

  1. Hvilken potetsort velger jeg til julematen?

    Her gir kokk Espen Vesterdal Larsen ved Kulinarisk Akademi deg en innføring i de ulike potetsortene som er mest vanlig å bruke til julematen. Lær mer om hvilken julemat Ringerikspotet, mandelpotet, Asterix og Pimpernell passer best til, samt hvordan du tilbereder dem. Ønsker du å vite mer om historien til de forskjellige potettypene, kan du gå inn på leksikonet til www.frukt.no.

  2. Juletapas

    Her viser kokk Espen Vesterdal Larsen ved Kulinarisk Akademi hvordan du kan piffe opp ethvert koldtbord eller buffet med grønne småretter. Hva med bakt paprika med kapers, poteter med rosenkålpuré, bakt gulrot med kardemomme, saltbakte poteter med tomatsaus, squashruller fylt med tomat og kremost, bakt fiken med parmesan og pinjekjerner eller rødkålsalat med sharon til neste juleselskap? Oppskriftene finner du på www.frukt.no. Håper det smaker!

  3. Spiselige julegaver

    Her viser kokk Espen Vesterdal Larsen ved Kulinarisk Akademi hvordan du lager spiselige julegaver. Hva med hjemmelaget eplechutney, fikenchutney, tomatchutney, gulrotmarmelade, eplegløgg eller appelsingløgg til personen som har alt? Chutney passer bra til kjøtt, ost og sammen med tapasretter, eller som garnityr på et koldtbord. Håper det smaker!

  4. Julens desserter

    Her viser kokk Espen Vesterdal Larsen ved Kulinarisk Akademi deg hvordan du lager syltede klementiner, samt en herlig og frisk appelsinsalat. Du blir også vist hvordan du fileterer appelsin. Disse oppskriftene, samt appelsinsalat med valnøtter og friske jordbær, riskrem med saus laget av friske bær, tradisjonell multekrem, og appelsingranité, passer utmerket som dessert i julen. Oppskriftene finner du på www.frukt.no. Håper det smaker!

  5. HVA ER 5 OM DAGEN Tegnefilm

    En film som forklarer 5 om dagen

  6. Hvordan lage tomatroser

    Her viser vi hvordan du kan lage roser av tomater - enten til bursdag, morsdag eller valentindagen.

  7. Slik lager du en enkel vinaigrette--dressing

    Vi viser deg hvordan du lager en enkel vinaigrette-dressing.

  8. Julegarnityr

    Her viser kokk Espen Vesterdal Larsen ved Kulinarisk Akademi deg hvordan du lager garnityr som passer godt til julematen. Kanskje dette er julen du prøver deg frem med hjemmelaget surkål og rødkål? Det er enkelt å lage selv og smaker veldig godt. Annen garnityr som passer godt til julemat er rødkålsalat, kålrabistappe/kålrotstappe og waldorfsalat. Håper det smaker!

  9. Gherkin:

    Liten picklesagurk som fåes på glass.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
... >