Hopp til innhold

Søk

2911 søkeresultater

 1. Finalistene i NM i frukt og grønt 2015 er klare

  Bakgrunnen for NM i frukt og grønt er ønsket om å motivere forbrukere til å spise mer frukt og grønt ved at de får inspirasjon når de handler i butikken.

 2. Mat som er bra for hjernen

  Både hukommelse og læring påvirkes av hva vi spiser. Det samme gjør humøret. Gir du hjernen riktig drivstoff, fungerer du bedre.

 3. Slik lærer du barna å like nye smaker

  Det går an å lære barn til å like mange ulike smaker. Det som er avgjørende er hva vi voksne gjør for å påvirke utviklingen i riktig retning.

 4. Nyttårsforsettene du vil elske å følge - og holde

  Vi gjør det hvert år. Begynner det nye året med forsetter, som å spise sunnere og trene mer. Så går det en liten stund før man oppdager at det kanskje var i overkant optimistiske mål en hadde satt seg, og så dropper man ut en gang mot vårparten. Men ikke i år, for nå skal vi gi deg noen super-enkle grønne forsetter du vil elske å følge - og elske å holde. Finn din favoritt og kom i gang.

 5. Så enkelt fargelegger du dagens måltider

  Skal du gjøre bare én ting for å få et bedre kosthold? Grønn opp alle dagens måltider! Når du gir mer plass til grønnsaker, gir du mindre plass til noe annet. På den måten får du mer vitaminer, mineraler og kostfiber, og vips så har du fått de anbefalte «5 om dagen». Du vil merke det på hele kroppen når den får mer av det riktige drivstoffet. Ikke minst vil både hud og humør gløde.

 6. Stress ned - lag appelsinkalender

  Å lage julekalender av appelsin og nellikspikere er en koselig og avslappende aktivitet for hele familien. Den tradisjonsrike adventskalenderen dufter deilig jul og vekker gode barndomsminner for mange. Sett av tid sammen med barna og vis dem hvor spennende det kan være å telle ned til jul med en adventsappelsin.

 7. Kåre Wiig en av verdens 10 beste tomatprodusenter

  Under messen Fruit Logistaca i Berlin i år ble den prestisjetunge prisen The Tomato Inspiration Event delt ut. De 100 aller mest innovative, altså nyskapende, tomatprodusenter fra hele verden ble grundig vurdert ut fra mange kriterier. Kåre Wiig var den eneste norske produsenten som ble plukket ut. Han ble kåret blant de 10 beste.

 8. Grønne grillfristelser

  Å legge grønnsakene på grillen gir dem ofte en helt spesiell, nydelig og søtaktig smak. Kombinerer du med litt olje, hvitløk og f.eks. hakkede krydderurter, er du "dømt" til å lykkes. Pakk grønnsakene enten inn i smurt aluminiumsfolie, træ biter på spyd eller legg skiver av grønnsaker rett på grillristen. God grillsommer!

 9. Diabetes og frukt

  Mange lurer på om de må kutte ut frukt når de har diabetes eller har fått påvist forhøyet blodsukker (nedsatt glukosetoleranse). Det finnes frukt diabetikere bør være forsiktig med, men det viktigste er å være påpasselig med mengdene.

 10. Ordføreren i Ski kåret vinnerne av NM i frukt og grønt 2014

  Ordføreren i Ski, Anne Kristine Linnestad, kåret torsdag 26. februar 2015 vinnerne av NM i frukt og grønt 2014 hos Ultra Ski. Butikken gikk til topps i kategorien Hypermarked, mens Joker Bulandet stakk av med seieren i kategorien Supretter, REMA 1000 Borg vant i Store Supermarkeder, RIMI Makrellbekken vant  i Små Supermarkeder og Ultra Colosseum vant Åpen Klasse.

 11. Midnattsolpoteten Gulløye skal fornyes

  Poteten Gulløye får ny emballasje, mindre potetstørrelse og mindre pakninger.

 12. Gratulerer alle flotte fedre!

  Man sier gjerne at veien til en manns hjerte, går gjennom magen. Så lag noe skikkelig godt til far på søndag. Da er det nemlig farsdag.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
... >