Hopp til innhold

Søk

3049 søkeresultater

 1. Hvordan lære barna nye smaker?

  Barn som tidlig lærer seg nye smaker blir mindre kresne med alderen. Heldigvis er det mange ting du kan gjøre for å gi barnet ditt best mulig grunnlag. Her gir vi deg ni råd som viser hvordan du kan lære barna nye smaker.

 2. Gjør romjulen litt grønnere

  Når romjulen senker seg over oss, er det koselig å dekke bordet med små, lekre tapasretter, noe godt i glasset og fyr på peisen, kanskje. Ja, det er hygge!

 3. Fargerik bursdag for små og store

  Her er en guide til en fargerik bursdagsmeny for både store og små. Fråts i hjemmelaget is, smoothie, spiselige "blomster"-oppsatser, vannmelonkake, eplemuffins, pizzasnurrer, tapenader og bær i alle farger.

 4. Hipp hurra for Epledagen - siste tirsdag i september

  Fristende, skinnende, saftige, aromatiske epler - selve juvelen blant frukter. Et nydelig mellommåltid, proppfullt av fiber og andre viktige næringsstoffer. Eplet er sannelig verdt å feires med Epledagen.

 5. Grillede grønnnsaker hever smaken på sommermåltidet

  Vi elsker å grille, og flytter mer enn gjerne kjøkkenet ut på fine sommerdager, om vi kan. På utekjøkkenet er det smart å tenke litt grønnere, for det blir ofte mange grillmåltider i løpet av sommeren. Og husk at også desserten kan tilberedes på grillen.

 6. Sommerens nytelse - jordbær!

  Når de norske jordbærene er å få kjøpt, da er det sommer for oss. Og jordbær spiser vi som oftest som de er, f.eks. med fløte eller vaniljeis til.

 7. Hele verden står i kø for Quinoa

  Quinoa er ikke bare en snakkis blant kostholdsbevisste nordmenn. Inkaindianernes hellige frø er i følge FN maten som kan redde verden fra sult.

 8. Spiselige dekorasjoner til 17. mai-bordet

  Festdagene fremover står bokstavelig talt i kø. Men aller først ut er 17. mai. Dekorer festbordet slik at det vekker stor begeistring og beundring blant dine gjester på 17. mai-frokosten. Og det beste av alt: Alt kan spises.

 9. Lag ispinner av bananer

  Verdens enkleste ispinner lager du selv av bananer. Husk bare å ta dem ut av fryseren en liten stund før de skal spises. De smaker utrolig godt, og barna vil elske bananis.

 10. Dessert på grillen

  Noe av det beste med et hyggelig grillmåltid er desserten. Og en deilig dessert kan også grilles. All frukt kan grilles, og lune frukter og varme bær smaker utrolig godt. Her finner du noen av våre favoritter.

 11. Tips til hvordan du bruker grønnsakrestene

  Har du noen gang irritert deg over de halvbrukte grønnsakene som bare blir liggende i kjøleskapet inntil du en dag må kaste dem i søpla fordi du ikke får brukt dem til noe? Det er ofte vanskelig å komme på retter som kun bruker litt av en grønnsak. For hva kan man egentlig bruke den halve kålroten til?

 12. Smoothiens historie

  Visste du at den første smoothie-oppskriften ble publisert i en kokebok i 1940-årene? Her kan du lære litt mer om smoothiens bakgrunn og historie.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
... >