Hopp til innhold

Søk

3061 søkeresultater

  1. Cherimoya

  2. Daddel

  3. Durian

  4. Quiche:

    En type pai med fyll av egg, ost, fløte, krydder og ulike grønnsaker, skinke, kjøtt eller fisk.

  5. Ragu:

    Ragu lages av kjøtt som trenger koking for å bli mørt. Kjøttet skjæres i terninger, tynne skiver eller strimler og brunes raskt i en panne. Deretter blir kjøttet kokt mørt i en saus. Bankebiff er et eksempel på en ragu.

  6. Raita:

    Indisk salat med tjukk yogurt, ulike hakkede frukt eller grønnsaker og forskjellige krydder. Raita er salater som er ment som mildt tilbehør til sterkt krydrete indiske retter.

  7. Rake:

    Å rake fisk er å konservere fisken ved å benytte en fermenteringsprosess. Dette skjer gjennom salting og modning, slik at fisken endrer smak og lukt. Det er stort sett ørret som brukes til raking, og rakfisk er vanlig å servere før og i jula.

  8. Ravioli:

    Italiensk spesialitet som består av runde, fylte nudelputer. Nudlene er fylt med ulike blandinger av ost, grønnsaker eller kjøtt. Ravioli kokes og blandes ofte deretter med fløte-, tomat- eller ostesaus.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
... >