Hopp til innhold

Søk

2980 søkeresultater

  1. Crostini:

    Små, tynne toastskiver av italiensk eller fransk brød, som ofte serveres til forrett. Toppes med olje og hvitløk eller for eksempel tapenade, paté, ansjos eller ost.

  2. Cumberlandsaus:

    Engelsk, smakssterk saus som ofte serveres til and eller vilt.

  3. Daiquiri:

    Daiquiri er egentlig en familie av coctailer som kommer fra Cuba. Grunningrediensene er rom, limesaft og sukker, og mange "frozen daiquiries" lages ofte i blender med is og ferske frukt eller bær.

  4. Dekantere:

    Å dekantere betyr å helle vinen over i en beholder, for eksempel en karaffel, før servering.

  5. Dim sum:

    Småretter fra det kantonesiske kjøkken (en del av det kinesiske kjøkken), som ofte serveres i tehus og kan nytes hele dagen. Dim sum-retter kan være f.eks. friterte reker, dumplings og kinesisk bakverk.

  6. Drambuie:

    En gylden, whiskeybasert likør med smak av honning.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
... >