Hopp til innhold

Søk

392 søkeresultater

 1. Derfor bør du spise gulrot

  Gulrot er grønnsaken vi spiser aller mest av i Norge. Knasende sprø fastfood som kan puttes rett i bagen, eller smakfullt og delikat tilbehør til middagen. Gulrot er også barnas favoritt. Visste du at den finnes i mange flere farger enn oransje?

 2. Derfor bør du spise løk

  Intet kjøkken er komplett uten løk. Løk er anvendelig, smakfull og sunn. Her forteller vi deg hvorfor løk bør være en av dine 5 om dagen.

 3. Våre 10 mest populære epleoppskrifter

  Oppskriftene her er de 10 oppskriftene med epler som det søkes mest på. Og forskjellige er de. Sjekk listen og se om du er enig. Kanskje én av disse også blir din favoritt.

 4. Matjungelen

  Nå skal barn på SFO få leke med maten! I Matjungelen kan barn utforske, leke og lære om mat som er bra for kroppen og kloden. Det er Folkelig som har utviklet prosjektet. Opplysningskontoret for frukt og grønt er samarbeidspartnere sammen med Høgskulen på Vestlandet.

 5. Podcast Yasmin Osee Aakre

  Hør 5 om øya med Yasmin Osee Aakre

 6. Podcast - Freddy Kalas

  Hør 5 på øya med artisen Freddy Kalas

 7. Podcast - Magnus Devold

  Hør 5 på øya med komiker Magnud Devold

 8. Podcast Paradise Grunde

  Hør 5 på øya med Paradise Grunde

 9. Bønner og linser

  Bønner, linser og kikerter hører alle til erteblomstfamilien, og er en sterkt voksende varegruppe i Norge. Felles for varegruppen er at de er smakfulle, sunne og lette å tilberede. Bønner, linser og kikerter finnes i tørket tilstand og ferdig kokte på boks eller i pakker, og er gode proteinkilder hvis du ønsker å lage deilige vegetarretter en eller flere dager i uken.

 10. Førsteklasses mat for hele familien

  Boken "Førsteklasses mat" er nå på vei ut til alle 1. klassinger og deres foreldre. Vi håper boken inspirerer til at du og din familie sammen kan lage fargerike og sunne retter både til hverdags og festlige anledninger.

 11. Frukt, sukker og fruktsukker

  Det finnes svært mange artikler om sukker i media. Mange av dem handler om sukker, helse og vekt, og stadig flere av dem handler om fruktsukker. Men hva er egentlig forskjellen på naturlig og tilsatt sukker? Og bør du passe på hvor mye frukt du spiser?

 12. Finalistene til konkurransen Årets grønne kokk 2017 er klare

  Det har vært stor interesse for konkurransen Årets grønne kokk som går av stabelen 10. februar på SMAK 2017. Utrolig mange kreative retter på et høyt nivå er sendt inn, mye spennende og innovativt, så det er bare å glede seg til 10. februar.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
... >