Hopp til innhold

Søk

531 søkeresultater

  1. À la carte:

    Meny der gjestene kan velge retter som lages etter bestilling.

  2. Agar-agar:

    Et stoff som er utvunnet fra alger og brukes på samme måte som gelatin.

  3. Amaretto:

    Mandellikør fra Italia.

  4. Amuse bouches:

    En liten apetittvekker

  5. Anis:

    Krydder med distinkt smak av lakris. Både anisfrø og anisblader kan brukes. Anisfrø brukes blant annet til å smaksette ouzo og pastis.

  6. Antipasti:

    Italiensk forrett som består av små, kalde retter som for eksempel marinerte grønnsaker, skinke, oliven etc.

  7. Arabica:

    En botanisk variant av kaffe, som ofte er den mest ettertraktede.

  8. Aroma:

    Duften fra planter og plantestoffer.

  9. Au lait:

    Betyr "med melk" på fransk, og brukes ofte om kaffe med melk, "café au lait".

  10. Au naturel:

    En råvare servert så naturlig som mulig, f.eks rå eller kun kokt eller stekt uten smakstilsetninger.

  11. Bailey's:

    Irsk likør av fløte, whiskey og kaffe.

  12. Bain-marie:

    Vannbad

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
... >