Stem nå: Beste 5 om dagen ambassadør

Bli med å stemme på din favoritt og bidra til å kåre en vinner av "Beste 5 om dagen-ambassadør, publikumsprisen".

“Beste 5 om dagen-ambassadør” er en høythengende pris for mange som jobber med frukt og grønt i dagligvare. Prisen er personlig og har som hensikt å hedre og løfte frem ildsjeler som jobber kreativt og nytenkende med frukt- og grøntkategorien i sin kjede, og som deler sine gode erfaringer med andre. Det er kjedene selv som har nominert sin kandidat, så de har allerede utmerket seg godt.   

Kunde eller kollega? Stem på din favoritt

Publikum får være med å stemme på sin favorittkandidat til “Beste 5 om dagen-ambassadør, publikumsprisen”. Denne prisen deles ut i tillegg til “Beste 5 om dagen-ambassadør” som kåres av juryen. Til publikumsprisen kan alle stemme, både kollegaer, kunder, venner og bekjente.

Det er kun mulig å stemme èn gang. Fristen for å stemme er 30. september 2024 - Se hvem som vant i 2023 her.

Årets nominerte ambassadørkandidater 

Tom Akander-Lima - Kiwi Røa
Geir Inge Buschmann - Coop Extra Tromsdalen
Peggy Dokken - Bunnpris & Gourmet Mo
Laila Morken Kokkvold - Coop Mega Sirkus Shopping
Sedija Brkic - Spar Vektergården
Patrik Karlsson - Coop Prix Bestum 
Camilla Rønneberg - Obs Mariero
Margareth Boknaberg - Meny Aksdal
Anne Mette Rivenes - Rema 1000 Metro Senter

Stem nå

Hvem er du?
Jeg stemmer på...

Meny 

Navn på kandidat: Margareth Boknaberg

Arbeidsplass: Meny Aksdal


Kjedens begrunnelse: Margareth gjør alt for butikken og Meny. Hun stråler som en sol i kundemøte, og hun har et kundefokus uten like. Hun strekker seg alltid lengre enn man forvente, og hun pusher sine kollegaer til å bli enda bedre i kundemøtene. Hun er så å si aldri borte fra jobb, og hvis hun har fri på julaften eller påskeaften så stiller hun opp på jobb uansett. Hun tar alltid godt imot nye matarbeidere og veileder og tar på seg rollen som en slags mentor for dem. Hun svarer aldri nei og er alltid positiv til jobben og nye oppgaver. Hun har et arbeidstempo som er unikt. Hvis de trenger hjelp på andre butikker så stiller hun også opp på det. Hun lever og ånder for butikken og Meny. En mer verdig vinner tror jeg ikke finnes.

Kiwi 

Navn på kandidat: Tom Akander-Lima

Arbeidsplass: KIWI Røa

 

Kjedens begrunnelse: Frukt og grønt ansvarlig Tom og resten av team Røa er dyktige KIWI-ambassadører, og har over tid levert gode resultater i sin butikk. Han er i ett område hvor kunden forventer det beste, og det i et område med mye konkurranse, med både Meny og Mega rett i nærheten. Derfor jobber han for at frukt og grøntavdelingen hver dag skal se ut som en nyåpning.

Tom legger lista for seg selv svært høyt, og ser alltid etter muligheter for forbedring. Her jobbes det for å være «best i gata», hver eneste dag.

Bunnpris 

Navn på kandidat: Peggy Dokken

Arbeidsplass: Bunnpris & Gourmet Mo

 
Kjedens begrunnelse:Med over 30 år med dedikasjon og lidenskap for frukt og grønt, har Peggy bygget opp et rykte som en av de mest dyktige frukt- og grøntansvarlige i byen. Peggy er kjent for sitt pålitelige arbeid og sitt ønske om å levere det beste til kundene hver dag. Hun inspirerer, og kundene stoler på henne for å tilby kvalitet og et variert utvalg. Peggy er dedikert til å øke salget og minimere svinn, og hennes varme smil og villighet til å dele kunnskap gjør henne til en favoritt blant kundene. Blideste dama i byen!

Coop Prix

Navn på kandidat: Patrik Karlsson 

Arbeidsplass: Coop Prix Bestum

 

Kjedens begrunnelse: Patrik er en engasjert ildsjel som ALLTID setter F&G først og jobber hver dag for å levere en rå F&G avdeling med høy kvalitet! Han er utrolig kreativ og skaper fantastisk engasjement rundt F&G for butikkens kunder, men også for resten av kjeden og bidrar til at hele kjeden løfter seg. Ikke bare viser han frem sin flotte F&G avdeling som inspirasjon for kolleger i kjeden hver uke, men han kommer også med gode tips til resten av kjeden for å sikre at alle blir bedre på F&G! Dette har garantert bidratt til flere flotte F&G-avdelinger i det langstrakte land! Patrik skaper også fantastisk engasjement i egen butikk hvor han får alle medarbeiderne med på å sette F&G øverst. Kundene velger butikken i stor grad på grunn av F&G avdelingen og i veldig stor grad grunnet butikksjefen og hans fantastiske medarbeidere.

Coop Obs 

Navn på kandidat: Camilla Rønneberg

Arbeidsplass: Obs Mariero

Kjedens begrunnelse: Camilla er en person som virkelig brenner for frukt og grønt. Det er noe hun lever og ånder for! Hun har klart å bygge en kultur i avdelingen der alle deler den samme lidenskapen for å selge mest mulig frukt og grønt, og virkelig skaper en god handleopplevelse for kundene. På mange måter kan hun oppfattes som en toppidrettsutøver som pusher grenser hele tiden for hva som er mulig å selge av frukt og grønt til kundene, og for at de skal oppleve noe nytt hver gang de er i butikken! Basert på dette mener vi i Obs at Camilla er den perfekte kandidaten til "Beste 5 om dagen-ambassadør".

Coop Mega 

Navn på kandidat: Laila Morken Kokkvold   

Arbeidsplass: Coop Mega Sirkus Shopping

Kjedens begrunnelse: Laila Morken Kokkvold har et genuint ønske om å inspirere kundene til økt fokus på mat og matglede, Målet hennes er at alle som handler frukt og grønt hos oss, skal ønske å komme tilbake til oss for mer inspirasjon. Hennes øye for detaljer og gleden av å bygge flotte sameksponeringer er enestående og til stor inspirasjon og lærdom for medarbeidere og kunder. Hun er i stadig konkurranse med selv om gjøre avdelingen litt bedre for hver dag som går. Hennes gode humør og glimt i øye er meget synlig i butikken og kundene setter virkelig pris på å møte henne.

Spar 

Navn på kandidat: Sedija Brkic 

Arbeidsplass: Spar Vektergården 

 

Kjedens begrunnelse: Det er ikke vanskelig å gjøre "Halve tallerken grønn" når man går inn i en F&G-avdeling som Sedija sin på SPAR Vektergården. Man blir bare glad av å gå inn i denne fristende og bugnende avdelingen av friske varer og bli møtt av en smilende Sedija som også ofte har smaksprøver å by på.  

Extra

Navn på kandidat: Geir Inge Buschmann

Arbeidsplass: Extra Tromsdalen

Kjedens begrunnelse: Geir-Inge er en Extra dyktig F&G-medarbeider som alltid leverer en imponerende avdeling. Han har et sterkt eierskap til avdelingen, med en innstilling om å være best. Han jobber hardt for at både butikken og kjeden skal øke salget av F&G. Han liker seg i kulissene og sørger for at frukta skal skinne. Han tar ansvar for sin avdeling og inkluderer de andre ansatte, for å sørge for at den har et høyt varetrykk med utmerket kvalitet hele åpningstiden. Geir-Inge er lojal mot kjedekonseptet og ikke redd for å satse – han er helt rå på eksponeringer! Dette deler han gledelig av til sine kollegaer landet rundet og bruker stemmen sin til å heie oss alle fremover.

Rema 1000

Navn på kandidat: Anne Mette Rivenes

Arbeidsplass: Rema 1000 Metro

Kjedens begrunnelse: Anne Mette er god på salg, svinn og har en høy butikkstandard. Hun er en viktig pådriver til at butikken presterer veldig godt på F&G. Hun er flink til å legge ut bilder og deler gode erfaringer med sine kollegaer.