Halloumisalat med jordbær og pistasjpesto

Halloumisalat med jordbær og pestodressing

Deilig pastasalat med grillet halloumi, søte jordbær og sprø grønnsaker. Med pistasjpesto og pistasjnøtter, er denne retten både smakfull, sunn og perfekt til lunsj eller middag. En fargerik salat som kombinerer frukt og grønt på sitt beste!
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Forbered pastasalaten:

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Skyll den raskt i kaldt vann etter koking og sett til side.
  2. Skjær halloumien i skiver. Stek dem i en tørr panne på middels varme til de er gyllenbrune på begge sider (ca. 2–3 minutter per side). Kutt i terninger og sett til side.
  3. Skjær jordbær i skiver eller kvarter.
  4. Skjær reddik i tynne skiver.
  5. Del cherrytomatene i to.

Lag pistasjpesto:

  1. Ha ingrediensene i en blender. Kjør de til du får en tykk puré.
  2. Smak til med med sitronsaft og parmesan. 

Bland sammen salaten:

  1. I en stor bolle, ha i pastaen, ruccula, jordbær, reddik, cherrytomater og pesto. Vend det lett sammen.
  2. Topp med halloumiterninger.
Del på Facebook