Ingredienser
Kyllingwrap med karridressing
20-40 min
1,5 av 5 om dagen
Enkel og praktisk oppskrift som er perfekt for studenter! Oppskriften er for deg som vil lage en digg kyllingwrap til mange, eller vil lage wraps som en del av ukas meal prep. Oppskriften gir seks store wraps.
Fremgangsmåte
- Kutt grønnsakene som anvist i ingredienselisten.
- Ha ingrediensene til salatdressingen i en bolle. Rør godt.
- Ha grønnsakene oppi dressingen og rør til dressingen dekker grønnsakene.
- Stek kylling eller annet ønsket protein i en stekepanne til den er gjennomstekt.
- Fordel salaten utover en wrap sammen med kyllingen. Har du igjen salatrester kan det oppbevares under lokk i kjøleskap i 3-4 dager.
- Topp med mer sriracha hvis du ønsker sterkere smak.
Denne oppskriften passer også fint med stekt fisk, halloumi og kikerter.