Ananassalsa

Ananassalsa er et allsidig tilbehør. En selvfølge til fredagstacoen og pikant tilbehør til grillmaten. Lag gjerne litt ekstra når du er i gang. Den kan fint oppbevares noen dager i kjøleskapet.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 frisk ananas
  • 1 finhakket rød chili uten frø og hinner
  • 1 finhakket rødløk
  • 3 finhakkede vårløk
  • 4 ss god olje
  • saften av 1 lime
  • 0,5 potte frisk koriander - finhakket

Fremgangsmåte

  1. Skjær ananasen i små terninger, vårløken i ringer og rødløken i små terninger.
  2. Rens chilien for hinner og frø og finhakk den. Det er lurt å bruke engangshansker.
  3. Bland sammen olje og limesaft og tilsett hakket koriander.
  4. Miks alle ingrediensene sammen i en serveringskål, eller som på bildet; i en halv uthulet ananas.
Sist oppdatert 16. juni 2017
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook