Appelsindessert med dadler og valnøtter

Ønsker du en frisk og god dessert som samtidig ikke er så mektig? Da er denne appelsindesserten med dadler og rosépepper noe for deg. Sammen med "kremen" med kesam, yoghurt og honning så er dette et verdig punktum.
Under 20 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 6 appelsin
  • 3 dl valnøttkjerner
  • 12 tørkede dadler
  • 1,5 dl yoghurt naturell
  • 1,5 dl kesam original
  • 1,5 dl flytende honning
  • hel rosépepper

Fremgangsmåte

Skrell appelsinene med kniv. Fjern det hvite og skjær appelsinene i skiver. Legg skivene utover på et stort fat eller på porsjonstallerkener.

Grovhakk nøttene og skjær dadlene i strimler. Ha dette over appelsinskivene.

Strø på rosépepper.

Bland sammen yoghurt og kesam med honning, og server det ved siden av appelsindesserten.

Sist oppdatert 2. april 2019
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook