Ingredienser
Bakte poteter med paprika, tomater og rødløk
20-40 min
0,5 av 5 om dagen
Bakt potet er snaddermat, og om du deler dem i to før du baker dem i ovnen, så tar det ikke så lang tid heller. Som fyll bruker du det du selv har lyst på, men i oppskriften vår har vi brukt bl.a. tomat og rødløk.
Fremgangsmåte
- Vask potetene godt og del dem på langs.
- Ha potetene i en ildfast form og drypp over oljen.
- Krydre med salt og chilikrydder, og vend rundt slik at olje og krydder er jevnt fordelt over potetene.
- Legg potetene slik at snittflaten er opp.
- Stek potetene i ovn på 200 grader C til de er møre (ca 20 min).
- Bland sammen paprika, tomat, rødløk og ost og fordel blandingen på potetene.
- Gratiner i ovn på 225 grader C til osten er litt smeltet.
- Dryss over krydderurter og server.