Ingredienser
Blomkåltaco
                                
                                20-40 min
                            
                            
                                
                                2,5 av 5 om dagen
                            
                    Med denne tacovarianten med blomkål kan du både overraske og imponere. Mange ønsker et kjøttfritt alternativ av og til, og den kjente tacosmaken er til stede. Server vegetar-tacos i lefser eller hjemmelagde potetlomper til middag eller som helgekos.
Fremgangsmåte
- Bland sammen alle krydderne og oljen i en bolle.
 - Del blomkålen i mindre buketter.
 - Skyll kikertene godt.
 - Ha alt i bollen og bland godt med krydderblandingen. Bruk gjerne hendene.
 - Legg blomkålbukettene og kikerter utover et bakebrett med bakepapir.
 - Sett brettet midt i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter og bak til blomkålen er mør.
 - Server blomkåltaco i skjell eller tortillalefser med finkuttet salat, salat, tomat, avokado, tacosalsa, rømme og et par dråper lime. Du kan også bake dine egne potetlomper.