Ingredienser

Blomkåltaco

20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Med denne tacovarianten med blomkål kan du både overraske og imponere. Mange ønsker et kjøttfritt alternativ av og til, og den kjente tacosmaken er til stede. Server vegetar-tacos i lefser eller hjemmelagde potetlomper til middag eller som helgekos.

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen alle krydderne og oljen i en bolle.
  2. Del blomkålen i mindre buketter.
  3. Skyll kikertene godt.
  4. Ha alt i bollen og bland godt med krydderblandingen. Bruk gjerne hendene.
  5. Legg blomkålbukettene og kikerter utover et bakebrett med bakepapir.
  6. Sett brettet midt i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter og bak til blomkålen er mør.
  7. Server blomkåltaco i skjell eller tortillalefser med finkuttet salat, salat, tomat, avokado, tacosalsa, rømme og et par dråper lime. Du kan også bake dine egne potetlomper.

Hvor godt likte du oppskriften?