Fargerik poke bowl med ris, krydret kjøtt, mango, agurk, rødkål og topping. Omgitt av ingredienser og spisepinner.

Ingredienser

Bowl med peanøttpanert laks

20-40 min
2 av 5 om dagen

Denne laksebowlen med peanøttpanert laks, friske grønnsaker og en kremet peanøttdressing er en perfekt kombinasjon av crunchy og mykt. En fargerik rett som både metter og frister.

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 grader (over- og undervarme)
  2. Rør sammen soyasaus, honning, sesamolje og limejuice.
  3. Pensle laksen godt på alle sider med sausen du har laget.
  4. Hell hakkede peanøtter på en tallerken.
  5. Trykk laksen forsiktig ned i nøttene så de fester seg på alle sidene.
  6. Stek i ovnen i ca. 10–12 minutter til laksen er gjennomstekt og nøttene gylne.
  7. Kok risen slik det står på pakken.
  8. Lag chilimajonesen imens laksen er i ovnen og risen koker: Du blander rett og slett alt godt sammen. Smak til med sriracha, slik at du får den styrken du måtte ønske.
  9. Kutt opp grønnsakene.
  10. Ha ris på en tallerken og topp med laks og alle grønnsakene. Topp med digg chilimajones.

Hvor godt likte du oppskriften?