Oppskriftsbilde av bringebær- og ripsfromasj i dessertskål.

Bringebær- og ripsfromasj

Bringebær og rips er en god og frisk kombinasjon, og smakene kommer virkelig til sin rett i denne oppskriften. Serveres med vaniljesaus til, om du ønsker, men det er slett ikke nødvendig. Desserten er også god uten.
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.
  2. Pisk bringebær og rips, sukker, eggehvite og vaniljesukker til en luftig krem i en kjøkkenmaskin. Stivpisk kremfløten og bland inn i bærkremen.
  3. Kok opp sitronsaften og ta den av platen. Løs gelatinplatene opp i den varme saften. Rør gelatinen forsiktig inn i bærmassen i en tynn stråle under omrøring.
  4. Ha fromasjen i porsjonsskåler eller dessertbolle. Sett fromasjen kaldt noen timer.
  5. Fromasjen kan pyntes med bringebær, og den er kjempegod med vaniljesaus til.
Del på Facebook