Bringebærsyltetøy med chiafrø

Nyt et fantastisk syltetøy som passer perfekt til daglig bruk! Vår oppskrift på bringebær chiafrøsyltetøy er en sunn og næringsrik delikatesse som gir en fantastisk konsistens. Dette syltetøyet er friskt og sukkerfritt, og passer utmerket på brødskiver, i bakverk, på vafler og selvfølgelig til pannekaker. Bruk dine favoritt bær for å tilpasse smaken.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

1. Har du fryste bringebær, kok dem i en kjele med litt vann, ett par minutter.

2. Rør om. Avkjøl litt.

3. Rør inn chiafrøene.

4. Ha syltetøyet på et glass eller tett boks.

5. Sett kjølig.

Om du bruker friske bær trenger du nødvendigvis ikke å koke dem. Rør bærene sammen i en bolle. Ha i chiafrø. Dekk til og sett kjølig.
Del på Facebook