Caprese poteter

Den enkleste og beste potetsnacksen. En variant av den klassiske capresesalaten - bare med potetskiver. Server den som en forrett, eller bare når du har lyst på noe godt.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 tomat i skiver
  • 125 g mozzarella
  • 2 kokt potet i skiver
  • 2 ss blader av frisk basilikum
  • salt og pepper
  • 2 ss balsamicoeddik
  • olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Legg tomatskivene på et fat.
  2. Legg skiver av kokte poteter på.
  3. Skjær osten i tynne skiver og legg dem på potetene.
  4. Drypp balsamico og olivenolje over.
  5. Ha på nykvernet pepper og litt salt.
  6. Pynt med basilikumblader.
  7. Server.
Sist oppdatert 14. oktober 2019
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook