Crepes med jordbærsaus og nøtter

Hjemmelaget jordbærsaus smaker utrolig godt til crepes. Topp herligheten med hakkede hasselnøtter.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 dl hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 ss kakaopulver
  • 0,5 ts salt
  • 7 dl melk
  • 4 egg
  • 3 ss smør
  • 1 dl hasselnøtter
  • 1 kurv jordbær (500 g)
  • 2 ss sukker
  • 1 dl vann

Fremgangsmåte

Bland mel, kakaopulver, vaniljesukker og salt i en bolle. Bland i melken, litt etter litt.

Pisk eggene lett og bland sammen med røren.

Smelt smøret og bland inn i røren.

Stek tynne crepes over middels varme til de er gylne på begge sider.

Grovhakk hasselnøtter. Skjær jordbær i skiver og varm opp med vann og sukker i en kjele. La jordbærene putre til blandingen tykner litt.

Server nystekte crepes med hakkede hasselnøtter og hjemmelaget jordbærsaus.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 3
Legg til på Min side
Del på Facebook