Bananpannekaker

Bananer i pannekakerøren gir pannekaker som både er søte og sunne. Bruk gjerne bananer som begynner å bli overmodne. Disse pannekakene passer til frokost, i matpakken, middag eller kvelds.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 dl hvetemel
  • 1,5 dl havregryn
  • 3 dl sammalt hvete, fin
  • 3 egg
  • 1 l lettmelk
  • olje til steking
  • 2 godt moden banan
  • serveres med friske bær
  • 2 ss flytende honning

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen mel, havregryn, egg og melk med en miksmaster, e.l.
  2. Kjør røren med en stavmikser for å knuse havregrynene.
  3. La røren svelle i 20-30 min.
  4. Skrell bananene og mos dem med en gaffel.
  5. Ha bananmosen i pannekakerøren, og kjør noen sekunder med stavmikseren, slik at alt blander seg.
  6. Stek små eller store pannekaker.
  7. Server bananpannekakene nystekte med friske bær og med litt honning over.
Sist oppdatert 16. juni 2017
Liker 28
Legg til på Min side
Del på Facebook