Omelettmuffins

Hvorfor ikke lage omeletten i muffinsformer? Enkelt og godt å ha i matpakken, til frokost eller på tur. Server gjerne omelettmuffins sammen med oppkuttede staver av forskjellige grønnsaker.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 egg
  • 4 ss lettmelk
  • 100 g revet hvitost
  • 100 g kokt skinke i biter
  • 12 rød cherrytomat - delt i to
  • 2 dl hakket frisk spinat

Fremgangsmåte

Rens og skyll spinaten godt. Legg bladene over på kjøkkenpapir og la de renne godt av seg.

Hakk spinatbladene grovt.

Egg og melk piskes lett.

Tilsett revet ost, skinkebiter, halve cherrytomater og spinat.

Hell røren i muffinsformer og stek dem på 180 grader i ca. 15 minutter.

Sist oppdatert 18. juli 2016
Liker 152
Legg til på Min side
Del på Facebook