Crêpes med stekte pærer og blåskimmelost

Crêpes er tynne, tynne pannekaker som man enten har søtt fyll i til dessert eller man kan ha et middagsfyll i. Våre crêpes har vi fylt med stekte pærer og blåmuggost; en uslåelig kombinasjon.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Røre

  • 3 egg
  • 3 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt

Fyll

  • 4 pære
  • 100 g blåmuggost
  • 20 valnøttkjerner
  • 4 ss flytende honning

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen ingrediensen til røren og la den svelle i minst 15 minutter.
  2. Skjær pærene i skiver, ca. 1/2 cm, med skallet på og stek dem i litt margarin i en stekepanne.
  3. Smelt litt margarin i en stor stekepanne og stek tynne pannekaker.
  4. Legg noen pæreskiver i pannekakene sammen med grovhakkede valnøttkjerner og biter av blåmuggost og brett eller rull dem sammen.
  5. Legg pannekakene i en ildfast for og varm dem i ovnen på 160 grader til osten begynner å smelte, eller legg pannekakene tilbake i stekepannen på middels varme til osten begynner å smelte.
  6. Serveres med litt honning over.
Sist oppdatert 18. september 2018
Liker 8
Legg til på Min side
Del på Facebook