Eplesufflé

Deilig sufflé med epler og vaniljekrem som smaker kjempegodt som dessert. Kan også lages i små porsjonsformer.
40-60 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 syrlige epler
  • 1,5 ss malt kanel
  • 2 ss sukker
  • 5 dl ferdig vaniljekrem
  • 3 egg
  • 1 ss maisstivelse (maizena)

Fremgangsmåte

Skrell eplene, fjern kjernehusene og skjær eplene i biter.

Legg eplebiter i smurt suffleform på ca. 1 liter. Dryss kanel og sukker over.

Bland sammen vaniljekremen, eggeplommene og maizena.

Stivpisk eggehvitene, og vend dem til slutt inn i vaniljekremblandingen.

Hell røren over eplene i formen.

Stek suffleen ved 175°C i ca. 50 minutter.

Suffleen må serveres straks, gjerne med litt pisket kremfløte til.

Del på Facebook