Fish taco bowl med laks

Ingredienser

Fish taco bowl

20-40 min
1 av 5 om dagen

Lyst på en enkel, sunn og fargerik middag med smak av taco? Denne fisketacobollen med laks, avokadokrem og ris er en perfekt tacomiddag midt i uka. En enkel måte å få i seg mer fisk – og hele familien vil like det!

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.
  2. Kok risen etter anvisning på pakken. Tilsett litt salt i vannet.
  3. Kutt laksen i 3x3 cm store biter. Ha laksen i en bolle og bland med tacokrydder og honning. Fordel utover et stekebrett og bak i ovnen til fisken er gyllen utenpå og flaker lett med en gaffel (ca. 10-15 minutter).
  4. Ha rømme, avocado, limesaft og en klype salt i en blender. Kjør til du får en jevn og fin avokadokrem. 
  5. Kutt og gjør klar alle grønnsakene.
  6. Sil av bønnene.
  7. Fordel risen i fire skåler.
  8. Legg på fisk, grønnsaker og bønner.
  9. Topp med avokadokremen.

Hvor godt likte du oppskriften?