Ingredienser
Fish taco bowl
20-40 min
1 av 5 om dagen
Lyst på en enkel, sunn og fargerik middag med smak av taco? Denne fisketacobollen med laks, avokadokrem og ris er en perfekt tacomiddag midt i uka. En enkel måte å få i seg mer fisk – og hele familien vil like det!
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.
- Kok risen etter anvisning på pakken. Tilsett litt salt i vannet.
- Kutt laksen i 3x3 cm store biter. Ha laksen i en bolle og bland med tacokrydder og honning. Fordel utover et stekebrett og bak i ovnen til fisken er gyllen utenpå og flaker lett med en gaffel (ca. 10-15 minutter).
- Ha rømme, avocado, limesaft og en klype salt i en blender. Kjør til du får en jevn og fin avokadokrem.
- Kutt og gjør klar alle grønnsakene.
- Sil av bønnene.
- Fordel risen i fire skåler.
- Legg på fisk, grønnsaker og bønner.
- Topp med avokadokremen.