Fiskesuppe med grønnsaker

Ingredienser

Fiskesuppe med grønnsaker

Under 20 min
1 av 5 om dagen

En deilig fiskesuppe med masse grønnsaker som det tar under 20 minutter å lage. Her har vi brukt gulrøtter, persillerot, stilkselleri og purre, og spicet den litt opp med hakket chili.

Fremgangsmåte

  1. Rens grønnsakene. Purren skylles ekstra godt. Skjær grønnsakene i strimler og finhakk hvitløken.
  2. Del chili i to på langs og fjern hinner og frø. Finhakk den.
  3. Skjær fisken i terninger.
  4. Fres grønnsakene, hvitløk og chili et par minutter i olje. Spe med fiskekraft og gi det hele et oppkok. Reduser varmen og tilsett fisken.
  5. Ha hvetemel i matyoghurten og rør til du får en glatt masse. Tilsett denne i suppen under lett omrøring. La det trekke i 2-4 minutter til fisken er nesten mør. Pass på at det ikke fosskoker.
  6. Skrell rekene og fordel dem i tallerknene før suppen øses opp.
  7. Dryss over hakket dill og server.

Hvor godt likte du oppskriften?