Miljøbilde av rosettkål (flower sprout) i hvite skåler på hvit bakgrunn.

Forrett med rosettkål

En enkel og smakfull forrett eller en liten rett til kvelds med den nye kålen rosettkål, tomater og vårløk. Server den i porsjonsskåler eller i en salatbolle.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skyll og tørk kålen og del den i to.

Fres den i varm panne i litt smør i 2-3 minutter.

Legg til side.

Del cherrytomatene og fres dem i den varme pannen i ca. 1 minutt.

Legg dem til side.

Tørk av pannen og rist sesamfrøene til de er gylne.

Skjær vårløken i tynne skiver.

Skrell og del egget båter.

Dander alt i 4 porsjonsskåler. Ha over noen dråper med olivenolje og balsamicoeddik og dryss sesamfrø på toppen.

Sist oppdatert 4. desember 2015
Liker 3
Legg til på Min side
Del på Facebook