Rosettkål i omelett

Ovnsbakt frittata med rosettkål og parmesan

Rosettkålen kan gjerne spille hovedrollen i en ovnsbakt omelett. I Italia heter den frittata og i Spania tortilla. Med litt tomat og vellagret ost blir det en deilig smårett eller lettvint middag.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Vask rosettkål (eller grønnkål/spinat) og del dem gjerne i to.
  2. Fres dem i en varm panne med litt smør, i to minutter.
  3. Tilsett delte tomater, hakket løk og hvitløk og fres videre i et par minutter.
  4. Visp sammen egg, melk, ost og krydder og hell over.
  5. Sett pannen i ovnen og bak til omeletten har fått litt farge og har stivnet - ca. 10 minutter. NB. Tåler ikke håndtaket på pannen ovnsvarmen, så bruk heller en ildfast form.
Del på Facebook