Frittata - italiensk omelett

En herlig omelett med hvitløk, paprika, kokte poteter og spinat. Omeletten lages på 1-2-3, og den er kjempegod og fin å ha med i matpakken enten man skal sitte på skolebenken eller er på turdag med skolen.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 1 båt hvitløk
  • 1 gul løk
  • 1 rød paprika
  • 0,25 pk frisk spinat
  • 2 ferdigkokte poteter
  • 2 ss marinert fetaost
  • 4 egg
  • salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Rens og finhakk hvitløk. Rens og skjær løk i tynne skiver. Vask og skjær paprika i biter og poteter i skiver.

Ha olje i en stekepanne og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, i ca. 2 minutter. Tilsett paprika, potet og spinat, og rør forsiktig rundt.

Pisk eggene lett, tilsett ost, salt og pepper, og hell det over grønnsakene i pannen. Stek omeletten på middels varme til eggemassen har stivnet (bruk gjerne lokk).

Server omeletten med godt grovt brød eller som pålegg.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 12
Legg til på Min side
Del på Facebook