Omelett med blomkal og purre

Omelett med blomkål og purre

Omelett er en enkel og god middagsløsning for folk på farta. Bruk grønnsaksrester fra kjøleskapet eller kjøp med deg blomkål, purre og persille fra butikken.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Del blomkålen i buketter, skjær eventuelt stilk/friske blad i biter. Legg dem i en stekepanne sammen med purre. La det surre noen minutter.
  2. Visp sammen egg, salt, krydder og ost.
  3. Hell eggemassen i pannen og la omeletten så vidt stivne over moderat varme. Løft i den med en gaffel av og til, slik at eggemassen renner ned i bunnen av pannen.  
  4. Serveres nylaget.
  5. Tilbehør: Godt brød eller rundstykker.
Putt gjerne oppi rester av pølser eller bacon, om du ønsker det.
Del på Facebook