Ovnsbakt grønnkålomelett

En enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Denne kan du, sammen med godt brød, gjerne kan servere som middag på en travel dag.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 egg
  • 1 ss olivenolje
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • 1 løk - finhakket
  • 200 g hakket grønnkål
  • 2 kokt potet i terninger
  • 3 ss cottage cheese
  • salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Ha oljen i en stekepanne med avtagbart håndtak og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, ca. 2 minutter. Har du ikke en slik panne, kan du helle blandingen over i en ildfast form når egg- og cottage cheese-blandingen tilsettes.
  2. Tilsett potetterninger og hakket grønnkål og la det surre videre i 5 minutter.
  3. Pisk eggene lett og tilsett cottage cheese, salt og pepper.
  4. Hell blandingen over grønnsakene og potetene i pannen. Rør rundt, slik at grønnsakene fordeler seg jevnt i pannen.
  5. Sett pannen inn i ovnen og stek omeletten på 200°C til den har stivnet, ca. 15 minutter.
  6. Server omeletten med godt, grovt brød.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 25
Legg til på Min side
Del på Facebook