Oppskriftsbilde av fruktsalat med bringebær, basilikum og nøtter i hvit form.

Ingredienser

Frekk fruktsalsa med limelake

20-40 min

Herlig salsa både i farge og på smak. Det er litt frekt å blande frukt, bær og grønnsaker med en spennende krydderlake som her. Litt finhakket chili kan også tilsettes om du ønsker salsaen mer hot.

Fremgangsmåte

Legg valnøttkjerner på bakepapir på stekeplate og strø over flaksalt. Rist valnøttene i ca. 5 minutter i ovnen ved 200°C. Avkjøl.

Skjær nektariner og paprika i små biter.

Kok opp vann, lime, kanel og honning. Hakk basilikum og bland i laken, som avkjøles.

Bland salsaen sammen og smak til. Oppbevar salsaen i tette glass i kjøleskapet.

Server salsaen til gode oster, iskrem eller som tilbehør til annen middagsmat. Pikant til grillmat.

Hvor godt likte du oppskriften?