Fullkornspasta med soppsaus og asparges

Fullkornspasta med smakfull sopp- og aspargessaus toppet med klippet gressløk og revet parmesan. Middag eller varm lunsj på rundt 15 minutter.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g fullkornsspagetti
  • 8 frisk sjampinjong
  • 2 dl matfløte
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 8 skive spekeskinke
  • 1 bunt frisk gressløk
  • 30 g parmesan
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Del sopp i fire og kok dem sammen med matfløte i 5-10 minutter. Brekk av den nederste delen på aspargesen og del den i to. La aspargesen koke med fløten og soppen de siste 2-3 minuttene.

Skjær skinken i biter.

Server pastaen med sopp- og aspargessaus, hakket gressløk, skinkebiter og revet parmesan.

Smak til med salt og pepper

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 37
Legg til på Min side
Del på Facebook