Pasta med brokkolisaus

En rask pastarett med masse smak og farge lager du enkelt ved å tilsette brokkoli, soltørkede tomater, spicy krydder og crème fraîche. Enklere og bedre blir det ikke!
Under 20 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g brokkoli
  • 7 soltørkede tomater
  • 1 løk
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss pesto
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ss hakket frisk salvie
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Rens og skyll brokkolien. Skjær av den grove stilken og del brokkolien opp i små buketter. Forvell den godt i 3 minutter i lettsaltet vann.

Klipp de soltørkede tomatene i mindre biter. Skrell og finhakk løken. Varm smør i en panne og stek løken. Tilsett crème fraîche og pesto og soltørkede tomater. La det småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsett paprikapulver og salvie og smak til med salt og pepper.

Server pastaen med saus, brokkolibuketter og noen ekstra biter med soltørkede tomater.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 29
Legg til på Min side
Del på Facebook