Grilled cheese med karamellisert kål
Grilled cheese med karamellisert kål - en ny vri på en kjent klassiker. Perfekt som en rask lunsj, digg kveldsmat eller når du vil imponere med enkel comfort food.
20-40 min
1 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Skjær hodekål og løk i tynne skiver.
- Varm olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett kål, løk og en klype salt. Stek i ca. 5–7 minutter til grønnsakene mykner og begynner å bli gylne.
- Press oppi hvitløken og stek 1 minutt mens du rører.
- Tilsett chilicrisp: Rør inn chilicrispen. Stek videre i 1–2 minutter, til alt er godt blandet. Sett til side.
- Smør brødet: Smør den ene siden av hver brødskive med smør. Legg halvparten av osteblandingen på fire av skivene (på den usmurte siden).
- Fordel kålblandingen over osten, topp med resten av osten, og legg på de resterende brødskivene (smørsiden ut).
- Stek sandwichene: Varm en stor stekepanne eller grillpanne på middels varme. Stek sandwichene 3–4 minutter per side, til brødet er gyllent og osten har smeltet.
- Server: Servér med tomatsuppe eller pakk det inn som matpakke.