Toast med karamellisert kål

Grilled cheese med karamellisert kål

Grilled cheese med karamellisert kål - en ny vri på en kjent klassiker. Perfekt som en rask lunsj, digg kveldsmat eller når du vil imponere med enkel comfort food.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær hodekål og løk i tynne skiver.
  2. Varm olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett kål, løk og en klype salt. Stek i ca. 5–7 minutter til grønnsakene mykner og begynner å bli gylne.
  3. Press oppi hvitløken og stek 1 minutt mens du rører.
  4. Tilsett chilicrisp: Rør inn chilicrispen. Stek videre i 1–2 minutter, til alt er godt blandet. Sett til side.
  5. Smør brødet: Smør den ene siden av hver brødskive med smør. Legg halvparten av osteblandingen på fire av skivene (på den usmurte siden).
  6. Fordel kålblandingen over osten, topp med resten av osten, og legg på de resterende brødskivene (smørsiden ut).
  7. Stek sandwichene: Varm en stor stekepanne eller grillpanne på middels varme. Stek sandwichene 3–4 minutter per side, til brødet er gyllent og osten har smeltet.
  8. Server: Servér med tomatsuppe eller pakk det inn som matpakke.
Del på Facebook