Miljøbilder sommergrønnsaker

Grillede moreller med vaniljeis og granola

Sommerdessert med sødme og crunch! Morellene karamelliseres på grillen – det passer perfekt balansert med sprø granola og fløyelsmyk iskrem. Enkel og rask å lage med kun fire ingredienser.
Under 20 min
2.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Fjern stilkene til morellene.
  2. Fjern steinene i morellene på følgende måte: Legg morellene på et skjærebrett og skvis de med et annet skjærebrett til de sprekker opp. Det kan være lurt å ha på et forkle eller legge et kjøkkenhåndkle over fjøla for å unngå sprut på klærne. Plukk ut steinene og kutt morellene i to.
  3. Ha morellene i en alluminiumsform eller grillform. Ha oppi vannet og sett det på et varmt sted på grillen. Saften i morellene vil etter hvert piple ut og lage en seig, karamellaktig saus.
  4. Ha moreller i skåler og dryss over litt granola. Ha en iskremkule oppå og øse over litt av den seige morellsausen.
  5. Nyt!
Del på Facebook