Ingredienser
Grillede moreller med vaniljeis og granola
Under 20 min
1 av 5 om dagen
Sommerdessert med sødme og crunch! Morellene karamelliseres på grillen – det passer perfekt balansert med sprø granola og fløyelsmyk iskrem. Enkel og rask å lage med kun fire ingredienser.
Fremgangsmåte
- Fjern stilkene til morellene.
- Fjern steinene i morellene på følgende måte: Legg morellene på et skjærebrett og skvis de med et annet skjærebrett til de sprekker opp. Det kan være lurt å ha på et forkle eller legge et kjøkkenhåndkle over fjøla for å unngå sprut på klærne. Plukk ut steinene og kutt morellene i to.
- Ha morellene i en alluminiumsform eller grillform og sett det på et varmt sted på grillen. Saften i morellene vil etter hvert piple ut og lage en seig, karamellaktig saus.
- Ha moreller i skåler og dryss over litt granola. Ha en iskremkule oppå og øse over litt av den seige morellsausen.
- Nyt!