Grønn monsterpasta
Pasta med en kremet saus av brokkoli, spinat og erter. Fargerik og full av grønnsaker, med mild smak som mange barn liker.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Kok pasta etter anvisning på pakken (husk å spare på litt av kokevannet)
- Del brokkoli i buketter, skrell og skjær stilken i små biter.
- Kok opp en kjele med vann, skru ned varmen og småkok brokkoli 2-3 minutter. Tilsett ertene og la dem koke i ytterligere 1-2 minutter.
- Hell av vannet.
- Bruk en stavmikser eller blender til å lage en glatt saus av brokkolien, ertene, melken, ca 1 dl av pastavannet, oregano, saften av en halv sitron, salt og pepper.
- Spe på med mer melk hvis sausen blir for tykk.
- Bland den knallgrønne sausen med den ferdigkokte pastaen og server.