Grønnsaker og fisk i folie

I disse grillpakkene kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Her har vi brukt laks og torsk og squash, løk og asparges. Er det ikke grillsesong, så lager du enkelt pakkene i stekeovnen.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 gul squash
  • 0,5 løk
  • 2 båt hvitløk
  • 8 grønn frisk asparges
  • 8 rød cherrytomat
  • 1 ss solsikkeolje
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 300 g laksefilet
  • 300 g torskefilet
  • 1 ss sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. Rens og skjær løk i tynne skiver, squash i tynne staver og asparges i biter. Skjær fisken i terninger.
  2. Smør olje på et ark tykk steke- eller grillfolie. Legg grønnsakene i bunnen. Ha fisketerningene oppå og cherrytomater og urter på toppen. Pakk folien godt sammen på toppen.
  3. Legg pakkene i på grillen i ca. 15 minutter eller i stekeovn på 200°C i 25-30 minutter.

Press over sitronsaft rett før servering.

Denne oppskriften holder til 4 porsjonspakker. Lager du en stor pakke, trenger den lenger tid på grillen/i ovnen.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 68
Legg til på Min side
Del på Facebook