Mangosalsa og grillet laks

Salsa av mango smaker utrolig godt sammen med laks, og den lager du lett selv. Legg et lag over fisken før den legges på grillen, og du har en rett du kan imponere dine gjester med.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 600 g laksefilet

Mangosalsa

  • 1 mango i terninger
  • 2 vårløk i tynne skiver
  • 1 finhakket rød chili uten frø og hinner
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ss olivenolje
  • saft av 1 lime
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til mangosalsaen.

Lag et lite 'grillbrett' av tykk steke- eller grillfolie. Ha litt olje i folien.

Skjær fisken i porsjonsstykker, men ikke igjennom skinnet. Legg fileten i folien med skinnet ned og strø litt salt over.

Dekk fisken med mangosalsaen.

Legg foliebrettet på varm grill og grill til fisken så vidt er gjennomstekt - 10 - 15 minutter.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 23
Legg til på Min side
Del på Facebook