Laks med mangosalsa i folie

Mangosalsa og grillet laks

Salsa av mango smaker utrolig godt sammen med laks, og den lager du lett selv. Legg et lag over fisken før den legges på grillen, og du har en rett du kan imponere dine gjester med.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 600 g laksefilet

Mangosalsa

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene til mangosalsaen.
  2. Lag et lite 'grillbrett' av tykk steke- eller grillfolie. Pensle olje på folien.
  3. Skjær fisken i porsjonsstykker, men ikke igjennom skinnet. Legg fileten i folien med skinnet ned og strø litt salt over.
  4. Dekk fisken med mangosalsaen.
  5. Legg foliebrettet på varm grill og grill til fisken så vidt er gjennomstekt - 10 - 15 minutter.
Del på Facebook