Halloumi-wrap med hot honey

Halloumi-wrap med hot honey

Har du prøvd å steke halloumi og squash med honning? Bruk vanlig honning eller hot honey for ekstra kick. Denne wrapen er både enkel å lage og full av smak. Perfekt til lunsj eller en rask middag når du vil ha noe digg.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Hvitløksdressing

Fremgangsmåte

Stek halloumi og squash:

  1. Skjær squash i tynne skiver på langs eller i skrå skiver.
  2. Skjær halloumi i skiver (ca. 1 cm tykke).
  3. Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
  4. Stek squash-skivene og la de ligge til de blir gylne under. Snu så squashen og ha oppi halloumien og stek sammen. Stek halloumi til den blir gyllen (ca. 2–3 minutter per side). Ha oppi i honningen og vend halloumi og squashen og stek i 1 minutt så honningen deker de. Krydre med en klype salt og pepper.

Lag resten av wrapen:

  1. Del tomater i skiver.
  2. Varm libabrødene i tørr panne eller i ovnen i et par minutter.
    Smør et lag med yoghurtdressing på hvert brød. Legg på ruccula, skiver av halloumi og squash, og litt syltet rødløk.
  3. Dryss over friske urter hvis du ønsker, og rull sammen wrapen.
Del på Facebook