Ingredienser
Fremgangsmåte
- Løs gjæren opp i vannet, tilsett olje og salt og elt deigen sammen med mel til den er blank og smidig.
- Dekk deigen med plast og la den heve til dobbelt størrelse, minst 1 time.
- Elt deigen og kjevle den tynt ut. Ha den over på et stekebrett med bakepapir.
- Finhakk hvitløk. Bland med creme fraiche. Vask sitronen og rasp i det gule på skallet. Klem ut saft av sitronen.
- Bre sausen over pizzabunnen.
- Skyll og tørk squashen. Del den i halve skiver. Ha squashen i et dørslag og strø på salt. Squashen skal renne godt av seg. Da får du best resultat. Tørk den.
- Skyll og tørk vårløken og skjær den i grove ringer.
- Sett ovnen på 230 grader.
- Ha squash, vårløk og smuldret fetaost på pizzabunnen. Kvern pepper på.
- Stek pizzaen til midt i ovnen til den er sprø og ferdig.
- Server med basilikumblader og noen dråper god olivenolje