Ingredienser

Karrigryte

20-40 min

Karri er perfekt for å utfordre smaksløkene til de minste, benytt smaksvinduet mens de er små til å gi babyen mat med ulike matvarer og krydder. Denne gryten kan gis fra 6 måneders alder og er perfekt å fryse ned i porsjoner. Oppskriften gir ca 10 små babyporsjoner.

Fremgangsmåte

  1. Finhakk løk. Skrell og kutt gulrot og løk i biter.
  2. Fres løk i smøret i en kjele til løken er blank.
  3. Ha i gulrøttene og potetene.
  4. Tilsett kydderet.
  5. Ha kokosmelk og vanni kjelen
  6. Tilsett til slutt kyllingen i biter
  7. La det småkoke i ca 15 minutter til potetene er møre og kyllingen er gjennomkokt.
  8. Mos med en stavmikser til passe konsistens for din baby. 

Husk at spedbarnsmat har kort holdbarhet, kun to dager i kjøleskap. Frys ned i små porsjoner så har du til senere måltid. Bruk gjerne glass, men husk og avkjøl maten og putt den raskt i fryseren.

Hvor godt likte du oppskriften?