Ingredienser
Karrigryte
20-40 min
Karri er perfekt for å utfordre smaksløkene til de minste, benytt smaksvinduet mens de er små til å gi babyen mat med ulike matvarer og krydder. Denne gryten kan gis fra 6 måneders alder og er perfekt å fryse ned i porsjoner. Oppskriften gir ca 10 små babyporsjoner.
Fremgangsmåte
- Finhakk løk. Skrell og kutt gulrot og løk i biter.
- Fres løk i smøret i en kjele til løken er blank.
- Ha i gulrøttene og potetene.
- Tilsett kydderet.
- Ha kokosmelk og vanni kjelen
- Tilsett til slutt kyllingen i biter
- La det småkoke i ca 15 minutter til potetene er møre og kyllingen er gjennomkokt.
- Mos med en stavmikser til passe konsistens for din baby.
Husk at spedbarnsmat har kort holdbarhet, kun to dager i kjøleskap. Frys ned i små porsjoner så har du til senere måltid. Bruk gjerne glass, men husk og avkjøl maten og putt den raskt i fryseren.