Kinakål i salat med lun rødløkdressing

En enkel og spennende salat med kinakål, asparges, sukkererter og rødløk som sammen med litt brød blir en lett og fin sommermiddag.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 kinakål
  • 1 bunt grønn frisk asparges i biter
  • 1 pk sukkererter
  • salt
  • 2 rødløk
  • 2 ss sukker
  • 1 ts smør
  • 3 ss eddik, 7 %
  • 4 ss olivenolje
  • 2 bløtkokte egg
  • 1 dl brødkrutonger

Fremgangsmåte

Riv kålbladene i biter og blansjer de sammen med aspargesbiter og erter i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann og tørk godt.
Hakk rødløken og surr den i en kjele sammen med sukker og smør. Tilsett eddik og olje.
Anrett salaten på fire tallerkener med eggehalver og krutonger.
Hell over den lune dressingen og server.

Tips: Sammen med godt brød er dette et sunt og godt måltid.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook