Nærbilde av fylte kålruller, glitrende av fuktighet, på en hvit tallerken med hint av rød saus synlig.

Ingredienser

Kinakålrull

20-40 min
1.5 av 5 om dagen

Lag ruller av kinakålblader og kjøttfarse til middag, eller fyll dem med potet, ratatoiulle eller hva du selv måtte ønske.

Fremgangsmåte

  1. Vask kinakålen og del den i to. Ta av et og et blad. Skjær av det hvite slik at det grønne sitter igjen.
  2. Bland kjøttfarsen med garam masala, salt, pepper og egg. Form til små avlange ruller på 2 x 4 cm og stek dem i litt olje.
  3. Kok opp vann med litt salt og blanschér (forvell) kinakålen 1–2 minutter.
  4. Pakk kjøttrullene inn i den blansjerte kinakålen. Rullene kan også serveres i for eksempel tomatsaus, brunsaus eller hvitsaus. 

Hvor godt likte du oppskriften?