Kinakålsalat med mango på hvit tallerken

Kinakålsalat med mango

I denne salaten møtes tradisjonelle grønnsaker som kinakål og bønner den mer eksotiske mangoen og fetaosten. Herlige smaker som utfyller hverandre.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ts sennep
  • salt
  • pepper
  • 2 stilker frisk estragon (kjørvel eller persille kan også brukes)

Fremgangsmåte

  1. Bland dressingen sammen og smak til.
  2. Kok bønner og sukkererter raskt opp i lettsaltet vann og avkjøl i kaldt vann.
  3. Bland sammen kinakålen med bønner, sukkerterter, smuldret fetaost og biter av moden mango.

    Legg salaten opp på fat og hell dressingen over.
Legg til på Min side
Del på Facebook