Kinakålrull

Lag ruller av kinakålblader og kjøttfarse til middag, eller fyll dem med potet, ratatoiulle eller hva du selv måtte ønske.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 450 g kjøttdeig
  • 1 ts garam masala
  • 1 egg
  • 1 kinakål
  • salt og pepper
  • ca. 1 ss olje til steking

Fremgangsmåte

Vask kinakålen og del den i to. Ta av et og et blad. Skjær av det hvite slik at det grønne sitter igjen. Bland kjøttfarsen med garam masala, salt, pepper og egg. Form til små avlange ruller på 2 x 4 cm og stek dem i litt olje.

Kok opp vann med litt salt og blanschér (forvell) kinakålen 1–2 minutter. Pakk kjøttrullene inn i den blansjerte kinakålen. Rullene kan også serveres i for eksempel tomatsaus, brunsaus eller hvitsaus. Rullene kan også fylles med for eksempel potet, ratatouille eller selleripuré.

Del på Facebook