Ingredienser
Krumkaker med bærkrem
40-60 min
En kjempegod og enkel dessert med bærkrem som du kan imponere dine gjester med når som helst. Her har vi brukt bringebær, blåbær og jordbær i bærkremen, men andre bær smaker også nydelig.
Fremgangsmåte
- Oppskriften gir ca. 20 krumkaker.
- Pisk eggedosis av egg og sukker.
- Rør forsiktig inn smeltet smør, siktet hvetemel, potetmel og kardemomme.
- Spe med litt vann.
- La røren svelle en drøy halvtime.
- Stek kakene gyllenbrune ved svak varme i et krumkakejern. Legg dem umiddelbart over et glass, slik at de blir formet som kurver.
- Pisk krem av fløte og melis.
- Bland forsiktig inn bringebær, blåbær og oppdelte jordbær.
- Fyll kurvene rett før servering (kurvene blir fort myke når de er fylt).
- Dryss hakkede valnøttkjerner over.
- Server.