Ingredienser
Kylling satay med peanøttsaus
20-40 min
1 av 5 om dagen
Glem grillspyd og mye styr for denne kylling satayen lages som en superenkel «tray bake» - der alt går i én ildfast form! Saftig kylling, fargerike grønnsaker og den uimotståelige peanøttsausen bakes sammen til en smakfull hverdagsrett hele familien vil elske.
Fremgangsmåte
- Riv eller finhakk hvitløk og ingefær til sausen.
- Ha alle ingrediensene til sausen i en ildfast form, og bland det sammen.
- Kutt opp paprika, løk og kylling.
- Ha paprika, løk, kylling og sukkererter i den ildfaste formen.
- Stek dette i ovnen og stek på 200 grader på over og under varme i 20 minutter.
- Imens formen er i ovnen kan du koke ris etter anvisning på pakken.
- Topp gjerne retten med frisk koriander, sesamfrø og lime.