Fargerik grønnsakswok med ris i hvit bolle, omgitt av paprika, limeskiver og sukkererter.

Ingredienser

Kylling satay med peanøttsaus

20-40 min
1 av 5 om dagen

Glem grillspyd og mye styr for denne kylling satayen lages som en superenkel «tray bake» - der alt går i én ildfast form! Saftig kylling, fargerike grønnsaker og den uimotståelige peanøttsausen bakes sammen til en smakfull hverdagsrett hele familien vil elske.

Fremgangsmåte

  1. Riv eller finhakk hvitløk og ingefær til sausen.
  2. Ha alle ingrediensene til sausen i en ildfast form, og bland det sammen.
  3. Kutt opp paprika, løk og kylling.
  4. Ha paprika, løk, kylling og sukkererter i den ildfaste formen.
  5. Stek dette i ovnen og stek på 200 grader på over og under varme i 20 minutter.
  6. Imens formen er i ovnen kan du koke ris etter anvisning på pakken.
  7. Topp gjerne retten med frisk koriander, sesamfrø og lime.

Hvor godt likte du oppskriften?