Kyllingryte med karri
En enkel og smaksrik gryte med kylling, grønnsaker og eple. Passer godt for barn som liker litt, men ikke for mye, krydder.
20-40 min
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Kok ris etter anvisning på pakken
- Skjær epler i terninger, gulrøttene i tynne skiver og paprika i strimler. Skrell og grovhakk løk.
- Skjær kyllingen i biter på ca. 2x2 cm.
- Varm olje i en stor gryte på middels varme. Tilsett løk, gulrøtter og paprika, og stek i ca 5 minutter.
- Rør inn karri, tilsett vann, buljong og kokosmelk
- Kok opp, senk varmen, tilsett kyllingbitene og la det småkoke i ca 15 minutter til kyllingen er gjennomkokt og grønnsakene er møre.
- Bland 2 ss maisenna med 2 ss kaldt vann til en jevn blanding. Rør blandingen inn i gryten og la det småkoke i et par minutter til sausen tykner.
- Tilsett eplebitene før servering.
- Server gryten med fullkornsris eller byggris.