Loaded potetgrateng
Loaded potetgrateng er en skikkelig hverdagsmiddag - sprø ovnsbakte poteter toppet med rødløk, mais og bacon. Server med en klatt rømme for ekstra smak, og nyt en enkel og rask middag som gir minimalt med oppvask.
20-40 min
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen på 220° varmluft
- Kutt potetene i tommeltykke terninger. Legg de over i en ildfast form og dryss over litt olje, paprikapulver og en klype salt.
- Bak i ovnen til potetene blir gylne (ca 25-30 minutter).
- Kutt opp rødløk i små terninger og vårløk i tynne skiver.
- Stek bacon og kutt i biter.
- Når potetene er gylne: Ta formen ut av ovnen og topp med rødløk, mais, bacon og revet ost. Sett formen tilbake i ovnen og stek videre i 10 min.
- Ta formen ut av ovnen og strø over vårløken.
- Servér med en liten klatt rømme og gjerne en frisk salat.