Potetgrateng

Loaded potetgrateng

Loaded potetgrateng er en skikkelig hverdagsmiddag - sprø ovnsbakte poteter toppet med rødløk, mais og bacon. Server med en klatt rømme for ekstra smak, og nyt en enkel og rask middag som gir minimalt med oppvask.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen på 220° varmluft
  2. Kutt potetene i tommeltykke terninger. Legg de over i en ildfast form og dryss over litt olje, paprikapulver og en klype salt.
  3. Bak i ovnen til potetene blir gylne (ca 25-30 minutter).
  4. Kutt opp rødløk i små terninger og vårløk i tynne skiver.
  5. Stek bacon og kutt i biter.
  6. Når potetene er gylne: Ta formen ut av ovnen og topp med rødløk, mais, bacon og revet ost. Sett formen tilbake i ovnen og stek videre i 10 min.
  7. Ta formen ut av ovnen og strø over vårløken.
  8. Servér med en liten klatt rømme og gjerne en frisk salat.
Del på Facebook