Potetgrateng

Ingredienser

Loaded potetgrateng

20-40 min

Loaded potetgrateng er en skikkelig hverdagsmiddag - sprø ovnsbakte poteter toppet med rødløk, mais og bacon. Server med en klatt rømme for ekstra smak, og nyt en enkel og rask middag som gir minimalt med oppvask.

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen på 220° varmluft
  2. Kutt potetene i tommeltykke terninger. Legg de over i en ildfast form og dryss over litt olje, paprikapulver og en klype salt.
  3. Bak i ovnen til potetene blir gylne (ca 25-30 minutter).
  4. Kutt opp rødløk i små terninger og vårløk i tynne skiver.
  5. Stek bacon og kutt i biter.
  6. Når potetene er gylne: Ta formen ut av ovnen og topp med rødløk, mais, bacon og revet ost. Sett formen tilbake i ovnen og stek videre i 10 min.
  7. Ta formen ut av ovnen og strø over vårløken.
  8. Servér med en liten klatt rømme og gjerne en frisk salat.

Hvor godt likte du oppskriften?