Ingredienser
Matmuffins med grønnsaker
40-60 min
Grove muffins er supert i matpakken for store og små eller som turmat. Lag en grov røre og bland inn grønnsakene du liker best eller å få brukt opp grønnsakrester du har i kjøleskapet.
Fremgangsmåte
- Rør sammen eggene, og tilsett olje, yoghurt og melk.
- Mal havregryn til mel med f.eks. en stavmikser.
- Bland sammen alt det tørre og rør dette inn i eggeblandingen.
- Del deigen om du ønsker forskjellige fyll i muffinsene.
- Rør inn grønnsaksfyllet og ost.
- Fyll muffinsformer 2/3 fulle med røren og stek muffinsene midt i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter.
- Avkjøl på rist.
- Fyll med spinat må bearbeides litt før det tilsettes deigen: Fres vårløk myk i olje i en varm stekepanne. Tilsett spinaten. Rør om til den faller sammen. Avkjøl litt.